fagforeninger går sammen for å motsette seg EUs forbud mot russisk gass

Read Time:52 Second

Tysklands arbeidsgivere og fagforeninger har gått sammen for å motsette seg et EU-forbud mot import av naturgass fra Russland på grunn av Vladimir Putins invasjon av Ukraina, har nyhetskanaler rapportert.

Rainer Dulger, styreleder i BDAs arbeidsgivergruppe, og Reiner Hoffmann, styreleder i DGB fagforeningsforbund, ga en felles uttalelse mandag for å si at et slikt grep vil føre til fabrikkstans og tap av arbeidsplasser i landets største økonomi. , meldte nyhetsbyrået AP.

“En rask gass-embargo vil føre til tap av produksjon, nedleggelser, en ytterligere avindustrialisering og langsiktig tap av arbeidsstillinger i Tyskland,” heter det i uttalelsen, sitert av det tyske nyhetsbyrået dpa.

Dulger og Hoffmann hevdet at EU-sanksjoner må målrettes for å legge press på Russland og samtidig minimere skaden på landene som innfører straffetiltakene, rapporterte Associated Press.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post 90% av barna innlagt med covid-19 ble innlagt for andre grunner
Next post Tjenestemenn og eksperter advarer mot den polske regjeringens planlagte megadatabase
%d bloggers like this: