Den skjulte opprinnelsen til menneskeheten – Dokumentar

Read Time:1 Minute, 3 Second

Michael A Cremo er en forskningsmedarbeider ved Bhaktivedanta Institute som spesialiserer seg på vitenskapens historie og filosofi. Hans iherdige undersøkelser i løpet av de åtte årene han skrev Forbidden Archaeology dokumenterte en stor vitenskapelig “cover up”

Nøyaktig hvor gammel er menneskeheten? Hva forteller arkeologien oss? Hvordan kan det være så feil?

Michael Cremo, medforfatter av de banebrytende verkene Forbidden Archaeology og The Hidden History of the Human Race – er en av de fremste ekspertene på menneskehetens opprinnelse innenfor den arkeologiske historien.

Han demonstrerer dyktig at historien er betydelig eldre enn vi blir fortalt. Dessuten har det vært en konspirasjon for å dekke over fakta i over 200 år.

Utenforliggende gjenstander og betydelige mengder avanserte steinredskaper er funnet i dype geologiske lag over hele verden, noe som forteller oss at intelligente mennesker eksisterte for så mye som for ti millioner år siden, og kanskje enda tidligere.

Dessuten støtter vediske og puranske tekster fra det gamle østen disse påstandene, og forklarer nøyaktig hvilket nivå av fremgangen våre fjerneste forfedre oppnådde.

Michael vil presentere de aller siste bevisene for å vise at det har vært mange sykluser av menneskeheten og at våre forfedre noen ganger har oppnådd utrolig høye nivåer av både menneskelig oppførsel og til og med sivilisasjon.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Den skjulte opprinnelsen til menneskeheten – Dokumentar

Leave a Reply

Previous post Slik utvikler V-A seg
Next post Fremmedkrigere forskrekket av ildkraften til den Russiske hæren
%d bloggers like this: