Den ukrainske virksomheten og skatteunndragelsen til Hunter Biden bekreftet

Read Time:2 Minute, 32 Second

New York Times innrømmer nå at Hunter Bidens bærbare datamaskin ble falskt merket med russisk desinformasjon og bekrefter nå at den er autentisk. Mediene spredte denne løgnen fra tidligere CIA-tjenestemenn og trakk aldri tilbake sine påstander som de kom med før valget og som ble brukt av teknologigiganter for å sensurere informasjon om frontfiguren i det amerikanske presidentvalget.

En omfattende rapport publisert av The New York Times om den pågående føderale etterforskningen av selvangivelsen til Hunter Biden, sønnen til USAs president Joe Biden, bekrefter eksistensen av en kompromittert bærbare PCen som tilhører den eldste sønnen til Joe Biden.

Den bærbare datamaskinens harddisk inneholdt en stor mengde av e-poster, tekstmeldinger, bilder og økonomiske dokumenter mellom Hunter Biden, hans familie og forretningsforbindelser som avslørte hvordan presidentens sønn brukte sin politiske innflytelse i sine forretninger i utlandet, spesielt i Ukraina innen olje- og gasselskapet Burisma, landets største private energiselskap.

Hunter Biden. (Reproduksjon av bilder på internett)

I oktober 2020 rapporterte The Post om innholdet på Hunter Bidens bærbare datamaskin, som han forlot på et verksted i Delaware i april 2019. Eier av verksted ga datamaskinen til FBI, som beslagla enheten og harddisken.

Som en del av etterforskningen av Hunter Biden har føderale påtalemyndigheter undersøkt e-poster mellom presidentens sønn og hans tidligere forretningspartnere.

Rapporten sier at noe av korrespondansen under etterforskning fant sted mellom Hunter Biden og Devon Archer, som han satt i styret for det ukrainske energiselskapet Burisma med.

Folk som er kjent med e-postene og etterforskningen bekreftet deres autentisitet overfor Times. Archer, som ble dømt forrige måned i en svindelsak, har “samarbeidet fullt ut” med FBI i etterforskningen av Hunter Biden, rapporterte The Post.

I april 2021 erkjente Hunter Biden at ansettelsen hans i styret for det gigantiske ukrainske energiselskapet i 2014, da faren hans var visepresident i Barack Obamas administrasjon, sannsynligvis var knyttet til navnet hans i «stor del».

“Jeg tror de så på navnet mitt som gull,” sa han til BBC. Biden satt i styret fra 2014 til 2019, og tjente mer enn USD 50 000 i måneden.

Hvem eier egentlig Burisma? Media over hele verden har lett etter svaret på dette spørsmålet siden 2014 da det ble kjent at Joe Bidens sønn hadde sittet i styret i det ukrainske gassselskapet Burisma Holdings siden april.

I 2013 endret det meste av selskapets ledelse. Olexander Kharchenko mener at dette skyldtes et eierskifte. Den tidligere polske presidenten Alexander Kwasniewski satt også i selskapets styre.

Dokumentene tilskriver selskapet den Monaco-baserte ukrainske oligarken Mykola Zlochevsky, men selv er han kanskje bare en stråmann i et flerlagssystem av galionsfigurer.

Den bærbare bekreftelsen inkludert i Times-rapporten avslørte også hvordan Hunter Biden betalte en skattegjeld på mer enn 1 million dollar i året etter at han avslørte at han var under etterforskning for svindel fra Internal Revenue Service (IRS).

Den amerikanske presidentens sønn har vært under etterforskning for skatteunndragelse siden faren var Barack Obamas visepresident. I 2018 ble etterforskningen imidlertid utvidet for å finne ut hvordan hans internasjonale forretningsforbindelser gikk sammen med den nåværende presidentens politiske karriere.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Den ukrainske virksomheten og skatteunndragelsen til Hunter Biden bekreftet

Leave a Reply

Previous post Facebook begynner å blokkere folk som ikke har aktivert “Facebook Protect”
Next post Erkebiskop Carlo Maria Vigano ber om motstand mot den nye verdensordenen, som fører en krig mot hele menneskeheten
%d bloggers like this: