Paul-Ehrlich-Institut ønsker å diskutere bivirkningsdata med helseforsikringsselskapet

Read Time:2 Minute, 12 Second

Etter at en analyse av millioner av personer forsikret av BKK-selskapets helseforsikring hadde funnet et enormt antall vaksinasjonsbivirkninger, reagerer nå Paul Ehrlich-instituttet. Det er også press fra politikerne om å ta lærdom av BKK-undersøkelsen.

Etter et brannbrev om påståtte vaksinasjonsbivirkninger i stort antall, ønsker Paul Ehrlich Institute (PEI) å forholde seg til advarslene til helseforsikringsselskapet BKK ProVita. Et møte vil finne sted neste uke der Andreas Schöfbeck, styremedlem i “Kassenvorstand”, og ledende PEI-ansatte, inkludert president Klaus Cichutek, ønsker å utveksle ideer. I identiske brev til PEI, den stående vaksinasjonskommisjonen, den tyske legeforeningen, den nasjonale foreningen for lovpålagte helseforsikringsleger og den nasjonale foreningen for lovbestemte helseforsikringsleger, beskrev Schöfbeck en forsikringsgivers egen evaluering som et “sterkt advarselssignal “.

Det München-baserte helseforsikringsselskapet hadde “datapoolen” til alle BKK helseforsikringsselskaper på diagnosekodene T88.0 (infeksjon etter vaksinasjon/sepsis etter vaksinasjon), T88.1 (andre komplikasjoner etter vaksinasjon, hudutslett etter vaksinasjon), Y59. 9 (komplikasjoner fra vaksiner eller biologisk aktive stoffer) og U12.9 (Uønskede bivirkninger ved bruk av Covid-19-vaksiner) og kom til den konklusjon at bivirkningene rapportert av PEI ikke var i nærheten av å reflektere den faktiske dimensjonen av bivirkninger . I løpet av de første syv og en halv månedene ble 216 695 av de 10,9 millioner BKK-forsikrede behandlet. Imidlertid rapporterte PEI bare 244 576 mistenkte tilfeller for 62 millioner vaksinerte mennesker – over en periode lengre enn fire og en halv måned.

Helseforsikringsselskapene mottar informasjon om årsakene til behandlingen av deres forsikrede personer – når det gjelder BKK, registreres dette av et Essen-programvareselskap og gjøres tilgjengelig for alle helseforsikringsselskaper i BKK-gruppen. BKK-paraplyorganisasjonen selv har ingenting med det å gjøre, som de forklarte i en pressemelding torsdag, med henvisning til en misvisende beskrivelse i den østerrikske nettbloggen «TKP» . Innholdsmessig kommenterte han ikke Schöfbecks påstander.

PEI-sikkerhetsdataene er basert på bivirkningsrapporter fra medisinske fagpersoner og borgere. Sammenlignet med for eksempel Norge, Østerrike og England er det rapportert betydelig færre påståtte bivirkninger av Covid-vaksinasjonene i Tyskland. På forespørsel fra WELT uttalte PEI at det “foreløpig ikke var mulig å vurdere dataene fra BKK, siden instituttet ennå ikke har hatt tilgang til de originale dataene og de heller ikke har informasjon om evalueringsmetoden”. Tirsdag ble de enig om at det nå skulle være en direkte utveksling mellom BKK ProVita og PEI. I tillegg kunngjorde PEI at, for å optimere registreringen av vaksinasjonsbivirkninger, vil faktureringsdata tilgjengelig for helseforsikringsselskapene bli knyttet til vaksinasjonsdataene til digital vaksinasjonsovervåking (DIM-data).

https://www.welt.de/politik/deutschland/plus237145097/Covid-Impfungen-Wie-Politik-und-Aerzte-auf-die-BKK-Analyse-zu-Nebenwirkungen-reagieren.html?source=puerto-reco-2_ABC-V1.2.B_click_prob_only

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Flere vaksinebivirkninger enn tidligere kjent
Next post Anonymous erklærer nettkrig mot Russland
%d bloggers like this: