Floridas guvernør ønsker å straffe skoler som tvang barn til å bruke masker

Read Time:1 Minute, 58 Second

I det som ser ut til å være en vending, har Floridas republikanske guvernør Ron DeSantis fulgt opp trusselen sin om å avvise skoledistrikter som trosser forbudet hans mot maskemandater.

Fredag ​​kunngjorde Floridas utdanningskommissær Richard Corcoran at staten ville holde tilbake midler til to skoledistrikter, Broward County og Alachua County, ifølge Miami Herald-reporter Ana Ceballos.

Det ser ut til at midlene som holdes tilbake er lønnsmidler for “skolestyremedlemmer som stemte for å pålegge et maskemandat.” Handlingen trer i kraft neste uke med mindre de snur kursen før da.

Ron DeSantis. 
(Reproduksjon av bilder på internett)

Den republikanske guvernøren i Florida, Ron DeSantis, tok til orde for å kutte 200 millioner dollar i utdanningsmidler fra et dusin fylker som ikke adlød statens forbud mot maskemandater i skolene, og sa at foreldre bør kompenseres for skadene slike krav gjør til barna.

Huset ga foreløpig tillatelse til straffen som en del av et statsbudsjett på 105,3 milliarder dollar for det kommende året, ifølge Tallahassee-demokraten. Fylkene Miami-Dade, Broward, Palm Beach, Leon, Alachua og Volusia vil bli berørt.

Spesielt den republikanske statsrepresentanten Randy Fines forslag reduserer finansieringen i de utpekte jurisdiksjonene som betaler lønnen til administratorer som tjener mer enn 100 000 USD per år. Disse utdanningsmidlene vil deretter bli overført til de gjenværende fylkene i Florida.

“De fleste studenter ønsket ikke å bruke masker i utgangspunktet!” sa DeSantis. «La oss også gi foreldre klagerett for skader pålagt barna deres på grunn av denne tvangen. De bør få kompensasjon for akademiske, sosiale og emosjonelle problemer forårsaket av disse retningslinjene.»

Bare syv stater (inkludert District of Columbia og noen få amerikanske territorier) har statlige maskelover på plass.

Mange på venstresiden har hevdet at påbudene var begrunnet med vitenskapelig kunnskap. Likevel mener skeptikere at det avgjørende elementet var intern meningsmåling, slik som den som ble utført av New Jerseys demokratiske guvernør Phil Murphys team.

DeSantis har energisk forfulgt en litani av konservative prioriteringer siden han tiltrådte vervet i 2019, sammen med religionsfrihet, samvittighetsrettigheter og den objektive sannheten om biologisk sex/kjønn, med spesiell vekt på å motvirke Covid-relaterte nedstengninger og reguleringer, og heve profilen hans som en potensiell 2024 presidentkandidat i øynene til konservative.

Mange av supporterene hans ser og med tilbakeholdt pust for å se om han vil signere eller avvise et lovforslag som vil gi sykehusene ansvarsimmunitet for Covid-behandling.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Floridas guvernør ønsker å straffe skoler som tvang barn til å bruke masker

 1. Regnskapen deres er feil!
  Dere har summert tallene per 100000. Men da har dere summert ulike brøker. Dere må først finne ut hvor mange faktisk er vaksinert. Dette ble ikke oppgitt i posten, men:
  Påbegynt vaksinasjon oppgis som 40,9 innlagt PER 100000 og ferdig vaksinert oppgis som 11,2 per 100000. Dere kan dermed regne ut at det er (avrundet til nærmest hele siffer) 83,130 personer som har påbegynt vaksinasjon og 4,544,643 personer som er ferdig vaksinert.
  Dermed blir det FEIL å summere 40,9+11,2=52,1! Du må heller summere antall påbegynt vaksinert 83,130 + ferdig vaksinerte 4,544643 = 4627773, og så kan du finne ut hva verdien PER 100000 er for både påbegynt og ferdig vaksinerte.
  Så er det altså 34 påbegynte som er innlagt + 509 ferdig vaksinerte som er innlagt, altså 543 personer innlagt til sammen som er vaksinerte. 553/4627773 ganger 100000 = 11,7.
  Dermed er uvaksinerte 37,6 per 100000, og vaksinerte (både påbegynt og ferdig vaksinerte) 11,7. Jeg er selv skeptisk til denne vaksinen, men dere har regnet feil her! Selv jeg som skeptik må erkjenne at disse tallene gir de vaksinerte et fortrinn per 100000.

Leave a Reply

Previous post Anonymous erklærer nettkrig mot Russland
Next post Over 400.000 nye bivirkningsmeldinger siden 1 Januar 2022 i Europa
%d bloggers like this: