Anonymous erklærer nettkrig mot Russland

Read Time:56 Second

Hackerkollektivet Anonymous ble nylig involvert i Ukraina-krigen og erklærte sin solidaritet med Ukraina. Som et resultat har det beryktede cyberkollektivet erklært “cyberkrig” mot Russland og satt i gang en rekke angrep på viktige russiske nettsteder – inkludert nyhetskanalen RT News og Kreml-siden.

Ukraina-krigen er i full gang – fysisk, men også digitalt. Torsdag tok det beryktede hackerkollektivet «Anonymous» til orde og erklærte cyberkrig mot Vladimir Putin. Anonymous hevder å være “involvert i operasjoner mot den russiske føderasjonen”. Kollektivet la vekt på at alle angrep utelukkende ville være rettet mot den russiske regjeringen og Putin og at de erklærte målet for de virtuelle hack-angrepene var fred i verden. Anonymous er 100 % på Ukrainas side ifølge deres egen hovednettside.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Anonymous erklærer nettkrig mot Russland

Leave a Reply

Previous post Paul-Ehrlich-Institut ønsker å diskutere bivirkningsdata med helseforsikringsselskapet
Next post Floridas guvernør ønsker å straffe skoler som tvang barn til å bruke masker
%d bloggers like this: