Polakkene har fått nok – bygger et 5,5 meter høyt gjerde mot asylinvasjon

Read Time:57 Second

Situasjonen ved EUs ytre grense er fortsatt spent. Tusenvis av migranter prøver å komme seg til Europa via Hviterussland, noen ganger med voldelige midler. Polen svarer nå med å bygge et gjerde. Den blir over fem meter høy og utstyrt med bevegelsesdetektorer og kameraer.

I flere måneder har EU anklaget den hviterussiske diktatoren Alexander Lukasjenko for bevisst å fly folk fra Irak eller Afghanistan til Minsk for deretter å smugle dem til Europa. Eksplosiv anklage: Lukasjenko sies å til og med bevæpne og dope migrantene. Det er nok for polakkene nå. EUs ytre grense mot Hviterussland er 418 kilometer lang. I slutten av august hadde soldater allerede satt opp et midlertidig gjerde på landdelene for å hindre migranter i å komme inn.

Dette midlertidige piggtrådgjerdet skal nå erstattes av en permanent sperre på 5,5 meter. Til dette formålet skal gjerdet utstyres med bevegelsesdetektorer og kameraer. Et budsjett på tilsvarende 366 millioner euro er øremerket prosjektet.

Polske myndigheter vil begynne å bygge en mur på grensen til Hviterussland fra 25. januar. Datoen for starten av byggearbeidet ble annonsert av pressesekretæren for grensevakten i landet Anna Mikhalskaya, melder TASS.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Venstres formann mener behandlingen av korona som en samfunnskritisk sykdom bør opphøre – Danmark
Next post Risikogruppen i Skottland får gule skilt av myndighetene til å bruke offentlig
%d bloggers like this: