Ukentlige protester mot obligatorisk vaksinasjon i Tyskland øker

Read Time:48 Second

I Tyskland er flere og flere som ønsker frihet og demokrati med på et økende antall demonstrasjoner i byer over hele landet. Motstand av Obligatorisk vaksinasjon som skal innføres i mars mobiliserer stadig flere mennesker.

Covid-vaksiner er ikke trygge!” En mannsstemme kan høres over høyttalere under en ukentlig mandag kveld protest i Berlin mot obligatorisk covid-19- vaksinasjon. Hver uke marsjerer titusenvis av motstandere i gatene i tyske byer, og antallet vokser.

Motivasjonene deres er forskjellige, men motstanderne deres, folk som går inn for vaksinasjon, går tom for tålmodighet og går også ut i gatene.

Hver person bør selv bestemme om de vil vaksineres eller om barna deres skal vaksineres,” sa en ung demonstrant i Berlin forrige mandag. «Det er diktatorisk og presser folk til kantene av samfunnet», sa en annen eldre mann.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Forkjølelse kan forklare hvorfor noen mennesker aldri ser ut til å få COVID-19
Next post Tsjekkiske sentrum-høyre-regjering forlater planen om å innføre obligatorisk covid-19-vaksinasjon
%d bloggers like this: