European Medicines Agency advarer igjen mot flere doser av vaksinen

Read Time:43 Second

Den europeiske organisasjonen advarte nok en gang mot å fortsette distribusjon av flere doser av vaksinene I samfunnet. Men sjansen for at folk lytter er nok lave ettersom myndighetene er fortalt igjen og igjen at vaksinene er ufarlige.

EMA frykter for at gjentatt vaksinering nå kan føre til at mange mennesker vil få redusert antistoff antistoffnivået mot covid-19 etter overvaksinering i befolkningen. Til tross for at smitten I samfunnet fortsetter å eksplodere i flere land har altså EMA advart mot oppfriskningsdoser mot Omicron-varianten.

EMA forklarer at det heller ikke finnes noen beviser som støtter oppunder bruk av fjerde dose heller. De advarer mot at antistoffer som produserer etter hver dose stadig synker og gir dårligere beskyttelse over tid.

Dette vil gjøre vaksinering over tid mindre effektivt sier Ema’s sjef for vaksinesrrategi Marco Cavalleri.

Trykk på bildet for kilde..

Foto: Christian Lue
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Faktasjekkk: Biden blåser opp påstander om virus og jobbgevinster
Next post En motbydelig kvinne spytter på en 8 år gammel jødisk gutt
%d bloggers like this: