Denne dokumentaren er verdt å se – planet nedstenging

Read Time:38 Second

Planet Lockdown er en 90-minutters dokumentar om situasjonen verden befinner seg i. Planet Lockdown-teamet snakket med noen av de flinkeste og modigste hjernene i verden, inkludert epidemiologer, forskere, leger, advokater, demonstranter, en statsmann og en prins.

Målet med dokumentaren er å sette ‘pandemien’ inn i en større sammenheng og vise hva den egentlig handler om. Et raskt voksende antall mennesker tror ikke lenger på den offisielle fortellingen om pandemien og ser den som et forsøk på å etablere en global autoritær ny verdensorden.

Hvis du er interessert i hvorfor det er flere og flere protester, motstands- og vaksinasjonskritikere som snakker høyere og høyere, bør du se denne dokumentaren. Det finnes knapt en bedre oppsummering av motivene til motstanderne av Covid-vaksinasjon.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Barn utgjør mindre enn 0,1 % av alle Covid-dødsfall siden pandemien startet i 2020 til tross for at de utgjør 20 % av befolkningen, avslører CDC
Next post Rwanda tvangsvaksinerer folk mot COVID
%d bloggers like this: