Blir Europa snart et nytt Kina?

Read Time:2 Minute, 7 Second

I Europa er det en massiv protest- og motstandsbevegelse av millioner av mennesker som er klar over hva som står på spill her.

“Disse menneskene er klar over det faktum at Europas konstitusjonelle rettigheter blir suspendert uten en sluttdato, og at kontinentet er på vei mot et nytt system, et tyrannisk regime for masseovervåking og kontroll,” sier Eva Vlaardingerbroek, en rettsfilosof fra Nederland. fortalte Fox News.

Etter hennes mening er dette en del av en større plan. For det amerikanske publikummet er det viktig å vite at i Europa er det dette Covid digitale passet, som i bunn og grunn er som en QR-kode på telefonen din som gir tilgang til dagliglivet, som barer, restauranter og så videre.

Det er helt knyttet til personens vaksinasjonsstatus. Alt dette er en del av et europeisk prosjekt lansert av EU-kommisjonen for å skape en europeisk digital identitet sier hun.

Jeg pleier vanligvis ikke å dele så veldig mye av Fox News men akkurat denne tar for seg Europa og ikke USA så kan de som vil se den velge å se videoen eller ikke. Les uansett videre under videoen.

Dette systemet vil ikke bare være knyttet til Covid-vaksinasjonsstatus, men vil også inkludere skatter, medisinske data, bankinformasjon og mer. Hun la til at det allerede er et system i Europa som ligner veldig på begynnelsen av Kinas sosiale kredittsystem.

Europa blir til Kina, advarer hun.

La oss anta at denne utviklingen vil bli slått sammen med de kommende digitale valutaene, mens kontanter er på retrett. I dette tilfellet kunne regjeringer fullstendig kontrollere alle innbyggere og økonomisk hindre noen fra å kjøpe noe og gå hvor som helst.

Europeere ville bli slaver av en antatt demokratisk regjering.

Denne agendaen er ment å være ferdig innen 2030.

Det er derfor alle disse menneskene går ut i gatene og protesterer. Alt avhenger nå av om regjeringene vil gjennomføre denne planen eller ikke, sier hun.

Østerrike vil snart vedta obligatorisk covid-vaksinasjon på nasjonalt nivå. Parlamentet i Østerrike skal stemme over det i løpet av de neste dagene. Dette betyr at i Østerrike, fra februar eller mars, vil covid-vaksinasjon være obligatorisk for alle over 18 år.Hvis du ikke blir vaksinert, må du betale massive bøter på opptil 15 000 euro per år, sier hun. Eksistensen av en uvaksinert person vil bli ulovlig.

Alle vil ha dette digitale Covid-passet. Det ville ikke være første gang i historien at tyranni ble født i Østerrike.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Reiseforbud er ineffektive, sier WHO
Next post Nederlandske museer og konsertsaler åpner som frisørsalonger for å protestere mot Covid-19-reglene
%d bloggers like this: