Tannleger sier nei til obligatorisk vaksine i Tyskland og flere demonstrasjoner

Read Time:4 Minute, 32 Second

Sachsens tannleger slår alarm: De frykter at mange klinikker vil stenge når obligatorisk vaksinasjon mot COVID-19 blir obligatorisk for helsepersonell i midten av mars. Hvorfor det?


Det er et brennende brev som Tannlegeforeningen i Sachsen sendte til ministerpresident Michael Kretschmer, lederen av den østtyske delstaten: 5. januar skrev foreningen at de er ekstremt bekymret for hva som vil skje hvis obligatorisk vaksine mot coronavirus blir innført og blir obligatorisk for helsepersonell i hele Tyskland. Mandatet, som skal tre inn fra midten av mars, ble vedtatt av Forbundsdagen før jul.

Underskriverne av brevet siterer en undersøkelse av rundt 2600 tannlegepraksiser i Sachsen. Rundt 490 tannleger reagerte og rundt 25 % av dem var ennå ikke vaksinert, blant kirurgene er tallet så høyt som 40 %.

Sachsens tannlegeforening mener at de forestående obligatoriske vaksinasjonene vil ha en betydelig negativ innvirkning på medisinsk behandling i delstaten: «I følge tilbakemeldingene vi får fra fagfolk på dette feltet, vil det å gjøre vaksinasjon påbudt generelt ikke føre til at alle blir vaksinert umiddelbart. , men heller oppmuntre vaksineskeptikere til å forlate medisinsk profesjon og vil føre til nedleggelse av praksis.”

Å drive tannleger til en pensjonistværelse vil bare skade befolkningen tannlegeforeningen
argumenterer og for at tannlegepraksisen i den østtyske delstaten med rundt 4 millioner innbyggere allerede er overbelastet av nye administrative krav. I mange regioner er tannleger minst 60 år og sier de nesten ikke orker mer.

Dette er den samme negative konsekvensene av tiltakene vi ser verden rundt, Sykepleiere, leger, politimenn, brannmenn, kirurger og alle helt vanlige arbeidsfolk som sier opp jobbene sine vil bli den virkelige globale krisen innen året er omme. Som vi ser for eksempel i norge, Frankrike, Italia, Østerrike og Tyskland blant annet så er det langt mindre folk som tar tredje dosen enn de to første.

Dette tyder på den samme vaksinetrettheten som WHO advarte mot og vaksinetvang og obligatoriske tiltak vil definetivt virke mot sin hensikt. Det hjelper ikke å kreve at uvaksinerte skal betale for sin egen behandling når uvaksinerte kan behandle seg selv hos andre likesinnede imens det offentlige og private helsesystemet står igjen med manglende arbeidskraft og ikke kan behandle pasienter i utgangspunktet.

Foto: Jonathan Borba

Demonstrasjoner i Tyskland:

Mens Tyskland kjemper mot en femte koronavirusbølge, gikk folk ut på gaten for å demonstrere mot COVID-19-restriksjoner og et mulig vaksinemandat. Andre marsjerte for «solidaritet i stedet for konspirasjonsteorier».

Folket i Tyskland demonstrerer stadig mere imot restriksjoner og tiltak som er umenneskelige, det handler ikke lengre om vaksinen, vaksinert eller uvaksinert men om solidaritet for hverandre, frihet og demokratiet som myndigheter, EU og ekstreme totalitære politikere ønsker å påføre folket sitt.

Protestene i Tyskland kom samtidig som landet nådde en ny infeksjonsrekord. Robert Koch-instituttet for infeksjonssykdommer (RKI) registrerte 497,1 nye tilfeller per 100 000 mennesker de siste syv dagene. Det er høyere enn den siste rapporterte toppen på 485,1, registrert 29. november.

Dette til tross for at vi nå er på tredje året med nedstenging, tiltak og vaksiner.

Lignende protester fant også sted på lørdag i andre europeiske land, inkludert Italia, Østerrike og Frankrike, da regjeringer beveger seg mot å gjøre vaksinasjon mot COVID-19 obligatorisk.

Italia strammet nylig inn restriksjonene og innførte obligatorisk vaksine for personer over 50 år, Østerrikes parlament skal stemme over et vaksinemandat på torsdag og franske lovgivere diskuterer strammere regler for uvaksinerte.

Alt dette uten at de tiltakene som allerede er veldig strenge som er innført har vist noe som helst effekt. Den lille prosenten som valgte å vaksinere seg når det ble innført har virket mot sin hensikt da enda flere avstår fra tredje dosen.

Ifølge politiet samlet opptil 7000 demonstranter seg i Düsseldorf for å protestere mot vaksinemandater. Politiet sa at demonstrasjonen stort sett foregikk fredelig.

I Hamburg førte en protest mot COVID-19-tiltak og vaksinasjon til en oppmøte på 3000 mennesker, sa politiet. Myndighetene forbød denne demonstrasjonen med henvisning til faren for spredning av omicron-varianten. Arrangørene hadde sendt inn en hasteanke for å oppheve forbudet, men en forvaltningsdomstol avviste det.

Hver for seg samlet mer enn 2900 mennesker seg i Hamburg for en protest mot konspirasjonsteoretikere og de som er motstandere av vaksinasjon, ifølge tyske medier. De samlet seg under slagordet: «Solidaritet og opplysning i stedet for konspirasjonsideologier».

Slike motdemonstrasjoner ser man også i Frankrike og Italia og kan muligens sees på som de første tegnene på en mulig borgerkrig i fremtiden om ikke politikere og myndigheter med spesielt EU og WHO tar ansvar og setter tydelige retningslinjer som ikke krenker eller diskriminerer Europas minoriteter.

Byen Freiburg, i den sørvestlige delstaten Baden-Württemberg, så også lignende demonstrasjoner.

Rundt 2500 mennesker protesterte mot konspirasjoner, sa politiet der. Samtidig møtte rundt 6000 andre seg mot koronavirustiltak.

Andre steder protesterte hundrevis mot koronavirustiltak i de nordlige byene Schwerin og Flensburg, rapporterte den tyske allmennkringkasteren NDR, med henvisning til politiet.

Tysklands forbundskansler Olaf Scholz har nylig tatt til orde for obligatorisk vaksine for alle voksne under en tale i parlamentet.

Meningsmålinger viser at de fleste i Tyskland støtter obligatorisk vaksinasjon mot covid-19. Men en vokal minoritet er imot ideen.

Helseminister Karl Lauterbach er også en sterk tilhenger av obligatorisk vaksine. Han har gjentatte ganger bedt om en kombinasjon av obligatoriske vaksine og kontaktbegrensninger for å dempe spredningen av viruset.

De siste koronavirustiltakene i Tyskland inkluderer restriksjoner på restauranter og barer. Kunder må levere en negativ covid-19-test eller bevis på tredje dose for å komme inn på arenaer.

Foto: Matthieu Joannon
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Dagens filosofiske søndagsprat
Next post Frankrikes parlament ga endelig godkjenning på søndag til regjeringens siste tiltak for å takle COVID-19
%d bloggers like this: