Foreldre vaksinerer barna for å dra på ferie, ikke for å beskytte de

Read Time:2 Minute, 20 Second

Flere desperate foreldre i Danmark har bestilt skiferie til land som krever tre vaksinedoser. Det har ført til at flere foreldre prøver å få barna deres under 18 år vaksinert med en booster-dose. Det skriver den danske kanalen TV 2.

Dette skjer til tross for at det ikke er godkjent av hverken de danske helsemyndighetene eller Det Europeiske Legemiddelverket (EMA).

Per nå er det bare personer over 18 år som lovlig kan få en booster-dose i Danmark – med mindre man er i risikogruppen.

Flere vaksinesentere opplyser derfor at de opplever et «massivt press» fra foreldre som vil ha en booster-dose til barna deres.
Det opplyser blant annet Region Midtjylland til TV 2.

Derfor har Sundhedsstyrelsen sett seg nødt til å sende ut en påminnelse til alle regionene i landet, om at dette strider mot retningslinjene.

– Sundhedsstyrelsen har blitt gjort oppmerksom på at det noen steder blir satt en tredje vaksinedose på unge under 18. år. Tilsynelatende skal anledningen være viterfeirereiser, skriver helsemyndighetene i brevet.

Et av landene som krever booster-dose for innreise, også for personer under 18 år, er Østerrike. Ved innreise kreves det der booster-dose og negativ PCR-test for alle over 15 år, 48 timer før innreise, for å unngå karantene, ifølge de østerrikske myndighetene.

Det oppfordres også til å bli smittet I gruppen på Facebook som heter Ski ferie for alle oss som liker skiferie, trykk på bildet for å komme direkte til gruppen.

Også i norge tar voksne vaksine kun fordi de ønsker å dra på ferie og ikke fordi de tror at de trenger den. Flere norske foreldre krever nå også at barn under 18år får dose to på grunn av EU sine vaksineregler. De er altså villige til å risikere alvorlige bivirkninger hos sine egne barn fordet de selv ønsker seg en ferie, det andre er at dette viser hvordan EU kan ta Europa og befolkningen som gisler bare ved å knipse med fingeren. Det handler ikke lengre om å ta vaksinen fordet man trenger den, men vaksine I bytte mot frihet.

Flere nordmenn krever også nå at tiden mellom 2 dose og 3 dose kortes ned slik at det passer til ferien, de mener at 20 uker er for lenge intervaller og at det ødelegger for ferieplanene. Dette viser igrunn bare hvordan massiv propeganda rundt vaksinering faktisk virker mot sin hensikt, voksne mennesker tror vaksinen er så harmløs at man kan bare ta ny igjen og igjen, WHO derimot og EMA advarer mot gjentatt vaksinering, helsemyndighetene i Danmark og norge mener oppfriskningsdose for de under 45 i norge og 18 år i Danmark ikke er verdt risikoen. Men dette forstår ikke de som har vært ukritisk til vaksinen er for deres eget beste. De skal på ferie, dermed skal de ha flere doser.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Foruroligende bilder fra Kinas karanteneleir
Next post Joe Biden tapte vaksinekampen i høyesterett
%d bloggers like this: