De fleste som ligger på sykehus med covid-19 er innlagt for andre årsaker

Read Time:46 Second

De fleste som ligger på sykehus med covid-19 er innlagt for andre årsaker, WHo forteller idag I en pressekonferanse at de aller fleste som er innlagt med covid-19 idag og fremmover er og vil være pasienter som er innlagt for andre årsaker enn covid-19 men som tester posetivt etter de er innlagt som følge av covid-19 protokoller rundt testing eller som vi i norge kalle TISK (Testing, Isolasjon, Smittesporing og Karantene.

På spørsmål om nedstenging og koronasertifikat svarte verdens helseorganisasjon at det burde være absolutt siste tiltak som ble innført og bare hvis helsesektoren er presset til det maksimale og selv da bare for en liten periode .

WHO svarte ytterligere at myndighetene også har et stort ansvar for folket ved innføring av lockdown og koronasertifikat, psykologisk og når det kommer til overgrep som følge av nedstenging. For å se hele pressekonferansen så kan du trykke på bildet nederst i artikkelen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post PCR test og Omicron
Next post Antall innlagte pasienter i Danmark faller til tross for 22.396 nye smittetilfeller
%d bloggers like this: