Antall innlagte pasienter i Danmark faller til tross for 22.396 nye smittetilfeller

Read Time:56 Second

22 396 nye smittetilfeller er nylig oppdaget i Danmark det siste døgnet informerer SSI (Statens Seruminstitutt)

Ved sykehusene betyr det imidlertid ikke at de har fått det travlere på koronaavdelingene, for antallet innlagte pasienter har gått ned med 23. Det betyr at det nå er 754 innlagte pasienter totalt. Det er spesielt i Capital Region at antall innlagt på sykehus er fallende.

På landsbasis er 73 på intensivavdelinger og 46 i respiratorer. 14 personer er døde med eller av korona siste døgnet. Siste utregning av R tallet er 1,0, opplyser helseminister Magnus Heunicke (S) på Twitter. Der forteller han at de har en stabil epidemi , og at smitten I samfunnet ikke har blitt fulgt opp av samme økning i sykehusinnleggelser, heller ikke på intensivavdelingen, skriver han.

Trykk på bilde for link til uttalelse.

Danmark topper også listen av land som har klart seg aller best igjennom pandemien en liste hvor norge havner på tredjeplass bak Sverige til tross for at norske myndigheter alltid har brukt Sverige som skrekkeksempel på hvordan og hva man ikke skal gjøre i en pandemi. Denne listen inkluderer GDP, husholdningsinntekt og investeringer.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post De fleste som ligger på sykehus med covid-19 er innlagt for andre årsaker
Next post Spania vil at EU skal håndtere COVID som vanlig influensa
%d bloggers like this: