Også USA lyger om covid-19 sykehusinnleggelser

Read Time:2 Minute, 21 Second

Høyesterettsdommer hevdet at det er mer enn 100 000 barn i “alvorlig tilstand” fra COVID-19

Dette tallet stemmer selvfølgelig ikke, det var Høyesterettsdommer Justice Sotomayer som kom med påstanden under rettsaken mot obligatorisk vaksine I bedrifter med over hundre ansatte. Det riktige tallet per dags dato i USA er ca 5000 barn innlagt med covid-19 hvor mellom 40-50% er innlagt for andre grunner eller med multidiagnoser

Under muntlige argumenter i en sak som involverte Biden-administrasjonens vaksinemandat for bedrifter med minst 100 ansatte, tok Sotomayor opp barn som led under pandemien, og trakk ut et tall som ga henne fire “Pinocchios” fra Washington Posts faktasjekker.

“Vi har over 100 000 barn, som vi aldri har hatt før, i alvorlig tilstand og mange på respiratorer,” sa Sotomayor. Dette tallet er dramatisk høyere enn tallet Walensky ga tidligere”

CDC Director Rochelle Walensky påpekte også at antall COVID-sykehusinnleggelser generelt inkluderer pasienter som går til sykehus av andre årsaker og tilfeldigvis tester positivt mens de er der, i motsetning til de som går til sykehuset fordi de er syke med COVID.

Føderale data viser at rundt 5000 mindreårige for tiden er innlagt på sykehus med bekreftet eller mistenkt COVID-19. Siden august 2020 har færre enn 83 000 barn blitt innlagt på sykehus med viruset, ifølge U.S. Centers for Disease Control and Prevention. Antall bekreftede tilfeller var 3.743.

Sykehusinnleggelsesratene har økt for mennesker i alle aldre, og mens barn fortsatt har den laveste frekvensen av sykehusinnleggelser av noen gruppe, er pediatriske sykehusinnleggelser på den høyeste frekvensen sammenlignet med noe tidligere punkt i pandemien, sa Walensky under en orientering.

Hun bemerket at tallene inkluderer pediatriske pasienter innlagt for andre plager som tester positivt for viruset mens de gjennomgår rutinemessig screening.

Det er heller ingen tegn ennå på at barn opplever COVID mer alvorlig midt omicron, la Walensky til.

Ikke nok med det så måtte Sotomayor i tillegg smøre ekstra tykt på antall covid-19 døde i USA under pandemien med å si at nesten 1 million mennesker har dødd av covid-19, men tallene står per nå på 836.000 hvor en gid del av disse som i Danmark og Norge og alle andre land har blitt ført opp som covid-19 selvom de ble innlagt og døde av andre årsaker kanskje til og med uten symptomer på covid-19 men med posetiv test.

Tredje løgnen hun forteller er at Omicron-varianten er like dødelig for uvaksinerte som delta varianten, noe den selvfølgelig ikke er. Det er jo bare en latterlig påstand og skremselspropaganda for å få folk til å vaksinere seg. Det begynner å bli en stund siden vi kunne stole på “vitenskapen” bak denne pandemien. Også Joe Biden prøver seg på denne påstanden titt og ofte, at vaksinerte ikke trenger å være bekymret men uvaksinerte bør det.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Folkemord i Kasakhstan
Next post Ny studie om senskader etter covid-19 er misvisende
%d bloggers like this: