Folkemord i Kasakhstan

Read Time:6 Minute, 1 Second

Det foregår noe i Kasakhstan som de fleste sikkert har fått med seg men svært få forstår at det er folkemord og som vanlig når folk endelig innser hva som foregår så er folkemordet over. Mangelen på reaksjon fra verden er et problem som har vokst med tiden, folk flest syntest ikke det er noe problem, de støtter myndighetene i Kasakhstan og Russland fordi media har lært de til forakt mot personer og folk som demonstrerer så de kunne ikke brydd seg mindre. En perfekt tidsalder å gjennomføre et folkemord og slippe unna med det.

Kasakhstan har hatt problemer og ulmende fiendtlighet i mange år nå, det er vanskelig å grunnfeste årsaken bak at det nå eksploderte det er så utrolig mange årsaker, strømkrisen, gasskrisen, matkrisen. Det er som om det er tatt rett ut av filmen og boken 1984. Det var til slutt kanskje gassprisene og covid-19 restriksjoner som stakk hul på boblen. Et liv uten QR kode i Kasakhstan er nemlig ingen liv.

myndighetene krever at innbyggerne skal få en QR-kode fra myndighetene via Ashyq-mobilapplikasjonen for å besøke offentlige kontorer og visse offentlige rom, inkludert fritidsfasiliteter, kulturelle arenaer og underholdningsbedrifter. Ashyq-koder kreves også for å få adgang til internasjonale flyplasser i Almaty og Nur-Sultan. Beboere vil få sin app skannet på hver virksomhet; hver QR-kodeskanning vil avsløre en beboers fargekodede risikovurdering:

Har prøvd å sette meg inn i kodesystemet myndighetene har satt igang men det kommer forskjellige påstander fra forskjellige personer i Kasakhstan. Noen påstander er at kodesystemet har Trafikklys og at dette brukes til annet enn covid status på personer.

• Rød – bevegelse begrenset til selvisolasjonsregime

• Gul – bevegelse delvis begrenset; viktige turer til nærmeste apotek og dagligvarebutikk tillatt

• Blå – ingen spesifikke begrensninger

• Grønn ingen spesifikke begrensninger, og brukeren har et negativt resultat fra en COVID-19 PCR-test.

Det er ikke spesifisert på myndighetene sine nettsider om at Rød og Gul har påvist COVID-19 eller ikke. Så folk må nesten avgjøre selv hva de tenker om det. Uansett så foregår det et folkemord i Kasakhstan. Siste døgnet ble rundt 200 mennesker henrettet i Kasakhstan, presidenten har og gitt ordre om å skyte og drepe alle som beveger seg utenfor hjemmet I tillegg til en stående ordre på 20.000 henrettelser på de som deltok i den første demonstrasjonen.

Dette er grusomme tall og en kan undre seg på hvorfor folket og myndigheter I Europa ikke reagerer, jeg oppfordrer til å spørre folk hva de tenker om det som foregår i Kasakhstan, hva de syntest om at sivile som demonstrerte i gatene blir henrettet I hjemmene sine, skutt og drept foran sine egne barn og familie.

Folkemordet i Kasakhstan er så tydelig at statsministeren selv sparket lederen for sikkerhetstjenesten KNB og den tidligere statsministeren Karim Masimov, som nå er pågrepet og siktet for landsforræderi. Fordi han er Uigur. Så akkurat hva som skjer I Kasakhstan er vanskelig å beskrive. Forskjellige medier skriver forskjellige ting. Men en ting er sikkert, ingen av dem nevner folkemord og Uigurene, ingen av dem nevner covid-19 restriksjoner de fleste nevnte gassprisene i starten. Jeg tenker det nok er en av de grunnene media IKKE nevner.

Motstandsbevegelsen improvisert Kavaleri

Tv2, Dagbladet og VG har hentet inn Russisk ekspertise om krisen i Kasakhstan så jeg ville ikke forventet å få noe sannhet i de mediene fremmover for som vi vet er arussland en del av denne krigen mot den sivile befolkningen.

Kaoset er og et resultat av en desperat maktkamp mellom politiske klaner, mellom folk som støtter president Tokajev og andre som støtter Nazarbajev. Det er altså flere tegn til stede om etnisitet og andre årsaker enn gassprisen. I starten ble det i tillegg rapportert om demonstrasjoner mot restriksjoner i Kasakhstan også fra folk som demonstrerte og at dette senere eskalerte fra opptøyer i en liten by.

Menneskerettsaktivister som deltok i det som først var en fredelig demonstrasjon onsdag, en av de er Galym Ageleulov, forteller også at noe skjedde underveis. Politifolkene som overvåket demonstrasjonen, forsvant plutselig ved lunsjtider, og kort tid sluttet en ny gruppe seg til demonstrantene.

Dette har vi gang på gang sett i Frankrike, USA, Italia, Nederland, Østerrike med mange flere. Det er de samme kjente trekkene vi ser i hele Europa nå. Fredelige demonstranter og masse politi som plutselig forsvinner og så dukker det opp haugevis med maskerte menn i dongeribukse og klubber som driver opp konflikten.

Husk lyd!

Myndighetene har nå blokkert Internett i landet for alle så det som kommer ut det er mest sannsynligvis delt av myndighetene og skal fremstille folket i dårlig lys og myndighetene som offer, akkurat som vi har sett i Europa media har gjort rundt demonstrasjoner, det er alltid de slemme demonstrantene med sine dumme idiotiske grunner til å demonstrere og nettopp derfor bryr de fleste seg ikke om at det meldes om 200 drap daglig I Kasakhstan. Så kan man bare tenke seg hva de virkelige tallene ligger på.

I en TV-sendt tale fredag sa presidenten i Kasakhstan, Kassym-Jomart Tokajev, at han har gitt tillatelse til å åpne ild og skyte for å drepe.

presidenten hevder og at menneskerettighets-aktivister og journalister har indirekte skyld i det som nå foregår.

Ifølge presidenten har de omtalt landet på en negativ måte og ødelagt landets rykte. Presidenten sitt forsøk på å kalle de fredelige demonstrantene for terrorister er ihvertfall en ren løgn. Så kan folk spekulere I det selv om det er uvaksinerte eller vaksinerte, Uiger eller ikke Uiger som blir henrettet.

Dette handler om en stor misnøye i befolkningen, og handler om et opprør mot det autoritære regimet. En kald krig som begynner å bli varm, kanskje startskuddet for det vi vil kalle Europakrigen, om krigene i Asia også starter vil det muligens være starten på tredje verdenskrig, Russland har ihvertfall startet sin utplassering av soldater og Flere land har posisjonert seg, også i Asia.

Demonstrasjonene i Kasakhstan var fredelige

FAKTA OM KASAKHSTAN

*Kasakhstan fikk sin selvstendighet etter Sovjetunionens fall i 1991, men har i alle år siden vært en viktig russisk alliert.

*Nursultan Nazarbajev var landet første president. Han satt i nærmere 30 år.

*I 2019 gikk Nazarbajev av, men valgte selv sin etterkommer; Kassym-Jomart Tokajev.

*President Tokajev har vunnet de påfølgende valgene.

*Valgene har blitt kritisert av internasjonale valgobservatører, som har pekt på omfattende valgfusk og mangel på ytringsfrihet.

*Landets dominerende medier er enten statseid eller eid av regjeringsvennlige selskaper.

*Ytrings- og forsamlingsfriheten er sterkt begrenset, og flere medlemmer av opposisjonen har blitt fengslet.

*Kasakhstan er det niende største landet i verden og har store oljeressurser, naturgass, uran og edle metaller.

*Landet har Sentral-Asias største økonomi, men ble hardt rammet av et fall i oljeprisen i 2014.

*Kasakhstan ble også sterkt påvirket av den økonomiske krisen i Russland i 2008, som førte til en devaluering av den kasakhiske valutaen, tenge.

*Olje utgjorde 21 prosent av landets bruttonasjonalprodukt i 2020, ifølge Verdensbanken, som spår at økonomien vil vokse med 3,7 prosent i år.

*Det bor i overkant 17 millioner innbyggere i landet. Kasakhstanerne utgjør nærmere 70 prosent av befolkningen (2020). Historisk sett har landet hatt en stor russisk minoritet.

Kilder: AFP/FN

Også i Russland arresteres alle som viser støtte til folket i Kasakhstan..
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Vaksinasjon I Filippinene er frivillig – Presidenten vil arrestere uvaksinerte
Next post Også USA lyger om covid-19 sykehusinnleggelser
%d bloggers like this: