Vaksineekspertene i Moderna og Pfizer

Read Time:1 Minute, 39 Second

Vet dere egentlig hvem som er “vaksineekspertene” ?, vaksineekspertene som de liker å peke på, Alle tråder leder nemlig tilbake til noen enkelte kilder, Det er talspersoner for Moderna og det er talspersoner for Pfizer. De samme som tjener milliarder på at DU og JEG skal ta flest mulige doser. Selv Reuters har begynt på bli tvilsom på dose fire. Nylig gikk Pfizer ut og annonserte at dose fire var nødvendig, aksjene steg nesten 2% etter de hadde falt en del.

Det er ingen tvil om at disse selskapene gjør seg avhengi av denne enorme inntekten covid-19 genererer det handler ikke om konspirasjon eller ikke det handler til slutt om vitenskap. Hvis du tror det at det bare er noe man finner på at disse selskapene gjør seg avhengi av inntekten hvorfor sa Pfizer det samme i tidlig desember, at vi trengte fire doser? Fordi aksjene stupte igjen, etter uttalelsen så steg de igjen.

I april 2021 sa Pfizer at vi ikke trengte tredje dose før april 2022, hvorfor lyttet vi ikke på akkurat de samme vaksineekspertene da? Når aksjene deres var skyhøye? Nå er vi på fjerde og femte dose i januar tre måneder før vi opprinnelig skulle ta tredje dose. Hva skjedde i April da? Aksjene sank etter uttalelsen.

Han sier det jo selv her i videoen, myndighetene sier det selv og, “vi tar råd fra vaksineeksperter som myndighetene lytter til” alt i alt så går sporene hele veien tilbake til hva Moderna og Pfizer sine ansatte sier og gjør. Og derfor øker aksjene når Pfizer og moderna uttaler seg om flere vaksiner, fordi man vet at myndigheter verden rundt nå vil gi den dosen når de sier det.

Noen ganger er det best å bare si stopp, jeg har fått nok.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10380319/Unjabbed-doctor-challenges-Sajid-Javid-compulsory-vaccines-NHS-staff.html

Se også her, Omikron-varianten er 90% mindre farlig når det kommer til sykehusinnleggelser, hvorfor skal vi ta vaksine?

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Rapport fra FHI, en nærmere titt
Next post Veien ut av pandemien er ikke lengre vaksinen eller?
%d bloggers like this: