Først nå vurderer land å skille mellom pasienter som blir innlagt med covid-19

Read Time:1 Minute, 8 Second

Først nå vurderer flere land å registrere pasienter oppdelt, de som blir lagt inn på grunn av korona og de som blir lagt inn av andre grunner men tester posetivt på korona, dette er jo et velkommen tiltak men skulle jo vært slik fra starten av. Da Omicron kom samme dag som media meldte om den nye varianten meldte vi her at den muligens var 80% mildere enn Delta og det står jeg fortsatt ved.

Den kan til og med være enda mildere enn dette utifra tallene som dumper inn verden over, jeg tror også at man snart vil legge vekt på total nasjonal helsetilstand i forskjellige land. Omicron er en gave, den viser oss alle sannheten og man kan ikke lenger gjemme seg bak dødstall og smittetall i samfunnet og den viser at det skulle man selvfølgelig aldri ha gjort heller.

Hvis man ser tilbake til 2020 hvor 44 personer døde utelukkende kun av covid-19 så forstår man og får en pekepinn på hva som nå avsløres med Omikron-varianten. De kan ikke og skal ikke lengre få gjemme seg bak falske statistikker og tilpassede tall, de skal ikke få gjemme seg bak at vaksinen og restriksjoner er årsak til de lave dødstallene, vi har sett det foregå alt for lenge nå.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=300103452156392&id=100064702192802
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Previous post Unødvendig testing av barn og unge
Next post Misvisende tall av helsedirektoratet
%d bloggers like this: